Τουριστικές Επιχειρήσεις

Ξενοδοχεία, καταλύματα, εταιρίες ενοικίασης οχημάτων, spa resorts και άλλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό τομέα μπορούν επωφελιθούν από την παρακάτω επιχειρηματική λύση.  Μπορείτε να επιλέξετε μια ή και όλες τις παρακάτω προτάσεις της Webable για τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες με την βοήθεια του διαδικτύου.

Ιστοσελίδα με πολυγλωσσικό περιεχόμενο

Στη χώρα μας, ένας μεγάλος αριθμός των πελατών τουριστικών επιχειρήσεων είναι συνήθως τουρίστες από το εξωτερικό. Μια πολυγλωσσική ιστοσελίδα θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε σε όλο τον κόσμο και να αποκτήσετε ακόμη περισσότερους ξένους πελάτες.

Social media marketing – Pay per click διαφημίσεις

H σωστή χρήση των social media (facebook, twitter, κ.α.), δημιουργώντας εταιρικούς λογαριασμούς, σελίδες, κ.ά.,  μπορεί να δημιουργήσει μια βάση πελατών στην οποία ανα πάσα στιγμή θα έχετε την δυνατότητα να παρουσιάσετε άμεσα, νέες προσφορές και υπηρεσίες σας. Επιπρόσθετα μια καμπάνια Pay per click (π.χ. στο Google Adwords) θα αυξήσει την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας την στιγμή που θα το επιθυμείτε.

Online κρατήσεις

Οι περισσότερες διαδικτυακές συναλλαγές παγκοσμίως γίνονται στον τουριστικό τομέα. Οι χρήστες του διαδικτύου ολοκληρώνοντας μιας online κράτηση κερδίζουν χρόνο αλλά και χρήματα. Στη Webable μπορούμε να αναπτύξουμε και να εγκαταστήσουμε στην νέα ή την υπάρχουσα τουριστική ιστοσελίδα σας ένα ολοκληρωμένο σύστημα online κρατήσεων αλλά και ελέγχου διαθεσιμότητας ώστε να μπορούν οι επισκέπτες σας να κάνουν μια κράτηση χωρίς να είναι υποχρεωτικό να επικοινωνήσουν μαζί σας με άλλο τρόπο.

Διαδραστικοί χάρτες

Προσθέτοντας διαδραστικούς χάρτες στην τουριστική σας ιστοσελίδα, δίνεται την δυνατότητα στους επισκέπτες σας να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την περιοχή που θέλουν να επισκεφτούν.

Αποστολή μαζικών μηνυμάτων SMS

Η αποστολή διαφημιστικών και ενημερωτικών sms αποτελεί τον αποδοτικότερο τρόπο διαφήμισης και μπορεί να ωφελήσει εσάς και τους πελάτες σας. Δίνεται η δυνατότητα σε τουριστικές επιχειρήσεις να παρέχουν μέσω αποστολής SMS ενημέρωση για πληροφορίες κρατήσεων, νέες προσφορές εισιτήριων, ταξιδιωτικά πακέτα, προγράμματα εναλλακτικού τουρισμού, οργάνωση εκδρομών, πιθανές αλλαγές δρομολογίων και λοιπές υπηρεσίες.

Κάντε μία αίτηση προσφοράς
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση