Πύλη ενημέρωσης – Ηλεκτρονικός τύπος

Η ενημέρωση έχει αλλάξει μορφή. Μεγάλο ποσοστό ανθρώπων έχει καταργήσει την αγορά εφημερίδας, ενώ ένα άλλο ποσοστό δεν περιμένει πλέον τα δελτία ειδήσεων από κάποιο τηλεοπτικό κανάλι. Αυτά έχουν αντικατασταθεί από πύλες ενημέρωσης – ηλεκτρονικός τύπος, οι οποίες ενημερώνονται συνεχώς με τις εξελίξεις της επικαιρότητας με καθυστέρηση ελάχιστων λεπτών μόνο, από τη στιγμή που συμβαίνει ένα γεγονός. Μπορείτε να επιλέξετε μια ή και όλες τις παρακάτω προτάσεις της Webable για τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες με την βοήθεια του διαδικτύου.

Κατηγοριοποίηση – εμφάνιση ειδήσεων

Η επιλογή σωστών κατηγοριών μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την εμπειρία χρήσης των επισκεπτών μιας ιστοσελίδας. Ο σχεδιασμός της αρχικής σελίδας με τις κυριότερες και τελυταίες ειδήσεις ή ανακοινώσεις, όπως και η εμφάνιση των δημοφιλέστερων κατηγοριών είναι απαραίτητα. Η εμφάνιση των κυριότερων ειδήσεων γίνεται με εναλλασόμενο τρόπο, συνεδευόμενες από περιεχόμενο κειμένου και ποιοτικών φωτογραφιών.

Διαφημιστικός χώρος

Τα έσοδα μιας ειδησεογραφικής ιστοσελίδας προέρχονται από τις διαφημίσεις. Μπορείτε να δημιουργήσετε πακέτα διαφήμισης για τους πελάτες σας ανάλογα με τις εμφανίσεις της διαφήμισης, τα κλικ που έγιναν σε αυτή, την περιοχή προβολής (κορυφή της σελίδας, κάτω από τα άρθρα, στο υποσέλιδο κτλ) ή και τις κατηγορίες στις οποίες θα εμφανίζεται.

Σχόλια αναγνωστών

Μπορείτε να κάνετε την ιστοσελίδα σας πιο ενδιαφέρουσα για τους αναγνώστες δίνοντάς τους την δυνατότητα να αλληλεπιδρούν με αυτή. Ο πιο γνωστός τρόπος είναι η προσθήκη συστήματος σχολίων μέσω των οποίων θα μοιράζονται οι επισκέπτες την γνώμη τους με άλλους χρήστες σχετικά με κάποια συγκεκριμένη είδηση. Το αποτέλεσμα θα είναι η διατήρηση μιας συνεχούς ροής επισκεπτών προς την ιστοσελίδα σας.

Social media marketing – Pay per click διαφημίσεις

H σωστή χρήση των social media (facebook, twitter, κ.α.), δημιουργώντας εταιρικούς λογαριασμούς, σελίδες, κ.ά., μπορεί να δημιουργήσει μια βάση πελατών στην οποία ανα πάσα στιγμή θα έχετε την δυνατότητα να παρουσιάσετε άμεσα, νέες προσφορές και υπηρεσίες σας. Επιπρόσθετα μια καμπάνια Pay per click (π.χ. στο Google Adwords) θα αυξήσει την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας την στιγμή που θα το επιθυμείτε.

Αποστολή μαζικών μηνυμάτων SMS

Η αποστολή διαφημιστικών και ενημερωτικών sms αποτελεί τον αποδοτικότερο τρόπο διαφήμισης και μπορεί να ωφελήσει εσάς και τους πελάτες σας. Η πιο συνηθισμένη εφαρμογή για τις εμπορικές επιχειρήσεις είναι η αποστολή ευχετήριων μηνυμάτων σε περιόδους εορτών. Παράλληλα, πολλές επιχειρήσεις επιλέγουν να ενημερώνουν τους πελάτες τους με διαφημιστικά sms μηνύματα για οικονομικές προσφορές, νέα προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς και να υπενθυμίζουν ότι το εμπόρευμα είναι έτοιμο για παραλαβή. Έτσι, επιτυγχάνουν τη διαφήμιση και προώθηση των προϊόντων τους με τον πιο άμεσο και οικονομικό τρόπο..

Κάντε μία αίτηση προσφοράς