Επιχειρήσεις λιανικού – χονδρικού εμπορίου

Οι συγχρονοι καταναλωτές απαιτούν την ύπαρξη δυνατότητας αγοράς των προιόντων και υπηρεσιών που προβάλουμε στο internet. Με καινοτόμες λύσεις μπορούμε να σας συμβουλέψουμε και να σας καθοδηγήσουμε στην κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Άνετα και χωρίς κόπο μπορείτε να έχετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα υψηλών προδιαγραφών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα για κατασκευή eshop και να ξεκινήσετε άμεσα τις online πωλήσεις των προϊόντων σας. Μπορείτε να επιλέξετε μια ή και όλες τις παρακάτω προτάσεις της Webable για τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες με την βοήθεια του διαδικτύου.

Ηλεκτρονικό κατάστημα

Το άνοιγμα μιας επιχείρησης λιανικής ή χονδρικής πώλησης στο διαδίκτυο είναι ένα σύστημα ηλεκτρονικού καταστήματος. Το σύστημα περιλαμβάνει ηλεκτρονικό καλάθι αγορών, λίστες πελατών, παραγγελιών, προϊόντων και ότι άλλο χρειάζεται ο επιχειρηματίας ώστε να διαχειρίζεται το online κατάστημά του.

Ηλεκτρονικός κατάλογος

Ο ηλεκτρονικός κατάλογος, μια ιστοσελίδα δηλαδή μέσω της οποίας παρουσιάζονται τα προϊόντα, όπως και σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, με την διαφορά ότι η αγορά δεν γίνεται μέσα από ένα καλάθι αγορών αυτόματα, αλλά τηλεφωνικά, μέσω email ή με άλλο τρόπο επικοινωνίας, αποτελεί μια πιο οικονομική επιχειρηματική λύση.

Newsletter

Η ενημέρωση των πελατών σας με νέα προϊόντα ή προσφορές που τρέχουν στο κατάστημά σας, επιτυγχάνετε με την αποστολή newsletter. Αφού στείλετε την καμπάνια σας έχετε πρόσβαση σε αναλυτικά στατιστικά στοιχεία σχετικά με την κατάσταση του newsletter σας (ποιοι το άνοιξαν, πόσοι από αυτούς πάτησαν σύνδεσμο προς την ιστοσελίδα σας και πολλά άλλα).

Custom λειτουργίες

Καταγραφή και διαμοιρασμός προτιμήσεων πελατών (reviews). Δημιουργία καταλόγων επιθυμητών προϊόντων (wishlists). Δημιουργία δωροεπιταγών. Εισαγωγή στο κατάστημα από υφιστάμενο προφίλ του Facebook ή του Twitter. Σύνδεση με άλλο σύστημα (π.χ. λογιστικό) όπου υπάρχει η δυνατότητα.

Live online chat

Θα μπορείτε να εξυπηρετείτε ζωντανά τους πελάτες σας μέσω Live chat και να τους δώσετε τις πληροφορίες που χρειάζονται για να προχωρήσουν σε αγορά.

Social media marketing – Pay per click διαφημίσεις

H σωστή χρήση των social media (facebook, twitter, κ.α.), δημιουργώντας εταιρικούς λογαριασμούς, σελίδες, κ.ά.,  μπορεί να δημιουργήσει μια βάση πελατών στην οποία ανα πάσα στιγμή θα έχετε την δυνατότητα να παρουσιάσετε άμεσα, νέες προσφορές και υπηρεσίες σας. Επιπρόσθετα μια καμπάνια Pay per click (π.χ. στο Google Adwords) θα αυξήσει την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας την στιγμή που θα το επιθυμείτε.

Αποστολή μαζικών μηνυμάτων SMS

Η αποστολή διαφημιστικών και ενημερωτικών sms αποτελεί τον αποδοτικότερο τρόπο διαφήμισης και μπορεί να ωφελήσει εσάς και τους πελάτες σας. Η πιο συνηθισμένη εφαρμογή για τις εμπορικές επιχειρήσεις είναι η αποστολή ευχετήριων μηνυμάτων σε περιόδους εορτών. Παράλληλα, πολλές επιχειρήσεις επιλέγουν να ενημερώνουν τους πελάτες τους με διαφημιστικά sms μηνύματα για οικονομικές προσφορές, νέα προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς και να υπενθυμίζουν ότι το εμπόρευμα είναι έτοιμο για παραλαβή. Έτσι, επιτυγχάνουν τη διαφήμιση και προώθηση των προϊόντων τους με τον πιο άμεσο και οικονομικό τρόπο..

Κάντε μία αίτηση προσφοράς