Μη κερδοσκοπικές οργανώσεις

Η δύναμη του διαδικτύου, είναι η κατάλληλη ώστε οι μη κερδοσκοπικές οργανώσεις  να ενημερώσουν το κοινό σχετικά με τις δράσεις τους ή την οργάνωση εκδηλώσεων ή ακόμα και να ζητήσουν την εθελοντική ενίσχυση  (είτε οικονομική, είτε όχι) των επισκεπτών της ιστοσελίδας. Επίσης, η δυνατότητα δημιουργίας forum συζητήσεων είναι ενδεδειγμένη για την επικοινωνία των μελών μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης. Μπορείτε να επιλέξετε μια ή και όλες τις παρακάτω προτάσεις της Webable ώστε να διευρύνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες με την βοήθεια του διαδικτύου.

Ενημέρωση μελών – εθελοντών

Αναζητήστε ανθρώπους που θέλουν να υποστηρίξουν το εγχείρημά σας συμμετέχοντας εθελοντικά. Μέσω μιας ηλεκτρονικής φόρμας ο εθελοντής θα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας αφού πρώτα έχει ενημερωθεί κατάλληλα από το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Ανακοινώσεις – Νέα – Εκδηλώσεις

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ενημερώσετε το κοινό σας για τις επεκείμενες εκδηλώσεις είναι η ίδια η ιστοσελίδα σας και στη συνέχεια η προώθηση της ανακοίνωσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook ή το Twitter.

Άμεση οικονομική ενίσχυση

Μπορείτε να ζητήσετε από τους επισκέπτες να στηρίξουν οικονομικά την μη κερδοσκοπική οργάνωση ενημερώνοντας τους σχετικά μέσα από την ιστοσελίδα σας. Αυτό μπορεί να γίνει είτε online μέσω πιστωτικής κάρτας ή paypal, είτε με τραπεζική κατάθεση ή ταχυδρομική επιταγή, είτε με τον πλέον εύκολο και αποδοτικό τρόπο, δημιουργώντας καμπάνια μέσω αποστολής μηνύματος sms προστιθέμενης αξίας.

Κάντε μία αίτηση προσφοράς
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση