Μικρές τοπικές επιχειρήσεις

Όλο και περισσότεροι χρήστες ψάχνουν υπηρεσίες, προϊόντα και επιχειρήσεις στο internet πριν προχωρήσουν στις αγορές τους και ένα πολύ μεγάλο ποσοστό αγοραστών επιλέγει να επισκεφτεί την διαδικτυακή βιτρίνα ενός καταστήματος πριν επισκεφτεί το κατάστημα στην φυσική του διεύθυνση. Η ιστοσελίδα, αποτελεί τον καταλληλότερο τρόπο για την προώθηση της μικρής σας επιχείρηση, καθότι είναι μία φθηνή μέθοδος, να παρουσιάσετε οπτικά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, στους εν δυνάμει πελάτες σας. Αυτά είναι μερικά από τα στοιχεία που δείχνουν το πόσο σημαντικό είναι σήμερα το internet ακόμα και για τις μικρές τοπικές επιχειρήσεις. Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στους παρακάτω παράγοντες.

Ανάλυση ιστοσελίδας

Αρχική σελίδα – Συνοπτική παρουσίαση των υπηρεσίων ή προϊόντων της τοπικής επιχείρησης.
Σελίδα προφίλ – Παρουσιάση της ιστορίας και του προφίλ μιας επιχείρησης.
Σελίδα περιγραφής προϊόντων / υπηρεσιών – Αναλυτική παρουσίαση υπηρεσιών και προϊόντων στους επισκέπτες.
Φόρμα & στοιχεία επικοινωνίας – Παρουσίαση στοιχείων επικοινωνίας επιχείρησης, δυνατότητα επικοινωνίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Προσθήκη φωτογραφιών

Η χρήση ποιοτικών φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης σύμφωνα με έρευνες μπορεί να αυξήσει κατακόρυφα τις πωλήσεις μέσω μιας ιστοσελίδας. Ο ανταγωνισμός αυξάνεται καθημερινά και οι αγοραστές ψάχνουν να βρουν ιστοσελίδες ποιοτικά σχεδιασμένες ώστε να προχωρήσουμε σε κάποια αγορά. Παρουσιάζοντας τα προϊόντα σας με καθαρές ποιοτικές φωτογραφίες βοηθάτε τους επισκέπτες σας να έχουν μια πιο ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης.

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας

Με την ανάπτυξη κάθε ιστοσελίδας παρέχουμε και την βασική βελτιστοποίηση που χρειάζεται ώστε να φέρνει καλύτερα αποτελέσματα μέσω των μηχανών αναζήτησης.

Social media marketing – Pay per click διαφημίσεις

H σωστή χρήση των social media (facebook, twitter, κ.α.), δημιουργώντας εταιρικούς λογαριασμούς, σελίδες, κ.ά., μπορεί να δημιουργήσει μια βάση πελατών στην οποία ανα πάσα στιγμή θα έχετε την δυνατότητα να παρουσιάσετε άμεσα, νέες προσφορές και υπηρεσίες σας.

Αποστολή μαζικών μηνυμάτων SMS

Η αποστολή διαφημιστικών και ενημερωτικών sms αποτελεί τον αποδοτικότερο τρόπο διαφήμισης και μπορεί να ωφελήσει εσάς και τους πελάτες σας. Σας δίνεται η δυνατότητα να παρέχετε μέσω αποστολής SMS ενημέρωση για πληροφορίες κρατήσεων, νέες προσφορές εισιτήριων, ταξιδιωτικά πακέτα, προγράμματα εναλλακτικού τουρισμού, οργάνωση εκδρομών, πιθανές αλλαγές δρομολογίων και λοιπές υπηρεσίες.

Κάντε μία αίτηση προσφοράς
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση